Gravació al Montseny

Divendres vam pujar a Sta. Fe a tibar i gravar una mica (per un projecte que tinc en ment). Ja ho he volcat a l'ordinador i la veritat el resultat és força bo. Com que en Pau ens havia dit que havia encadenat el seu projecte i ja li havia posat nom: "Verd Silvestre" vaig voler gravar-lo en plena acció i així fer-li un petit video-homenatge pel curro i la il·lusió que li ha posat.

Comentaris

MiKeL ha dit…
Molt currat! sembla un bloc seriós i tot ejjejeje, i la prèvia amb el bernat pescaire en el llac molt maco. Ens veiem aviat dw.
Ferran Guerrero ha dit…
El post que posa La petita Joia, on esta? fa una pinta molt guapa.

Es el Montseny?.

Un salut i vaig seguint les vostres andadures, molen els videos, el de la pedra filosofal surt l'Antonio, es molt bo.
Ignasi ha dit…
Hola bou!
Està a Gualba i t'haig de dir que la vaig cagar una mica pq la vaig obrir per sota ficant trastos. Com que és un lloc una mica rarot al cap d'un any li vaig ficar parabolts a veure si la gent s'animava a pujar (no sabia que formaba part del parc natural. Per poc però està dintre...). Total que vaig equipar-la i aprofitant la "R" vaig equipar un altre i en un esperonet molt vistós una tercera. Aquesta té un pas que no em va sortir (no se si és possible... està llis) i porto gairebé dos anys debatint-me si posar una presa o no. En definitiva, no em equipat res més ni crec que s'hi pugui equipar. Si hi vols anar a donar un cop d'ull ja miraré d'enviar-te com arribar-hi. Apa, salut!
Ferran Guerrero ha dit…
Digam com arribar i ja m'apropare, no li fiquis cap presa, a veure que surt, a lo millor es pot fer d'alguna manera.

Com mola, la veritat que amb la roca que hi ha per el montseny es una putada que tot estigui protegit, venin de Vic tambe hi ha un parell d'agulles avans de snat marçal.

que hi farem
Senys ha dit…
Sensei!!!!
Ostia ja veig que entre uns i els altres ús esteu posant a la última!!! jajajaja
Ara acabo d'arribar a casa de Santa Fe (ja ma dit en Pau que hi has passat, aquests profes que tenen la tarda lliure i poden anar-hi ben d'hora... altres arribem a les 19.00h que hi farem...) m'ha estat ensenyant alguns dels blocs... com t'agraden els psicològics eh! jajajajaja
Apa senglanot ens veiem una estona d'aquestes!!!
Salut!
Marçal

Entrades populars d'aquest blog

Ressenya definitiva Via "Teràpia vertical" a les Agudes.

Via "Teràpia vertical". Nova via a Les Agudes - Montseny

Tossal de l'obaga de la Font