Ressenya definitiva Via "Teràpia vertical" a les Agudes.

Després que hagin realitzat la 1a repetició a la via i havent parlat amb els repetidors hem cregut necessari posar un parell de claus més per evitar possibles embarcades i reduir l'exposició. 

Avui hem anat a fer-la de nou amb el Marcos, aquest cop amb el material just per escalar-la i per posar el parell de claus. Sense el pes extra i sense l'adrenalina de quan obres, hem pogut afinar més els graus. Els autors de la 1a repetició ens confirmen la graduació de 6a+ obligat, ens comenten que la fissura final del 1r llarg podria ser 6a i com que al Marcos inicialment també li va semblar, hem decidit donar-li 6a. I finalment la fissura de 6b del segon llarg, la cotem de 6b+.

Per tant, esperant a futures repeticions i opinions de moment la ressenya seria la següent:Per arribar a peu de via s'ha de fer la mateixa aproximació que per anar a escalar les vies "El vol de l'Home Ocell", "Terra incògnita" i "Tàpia-Jover". Per situar-vos on deixar el cotxe i com arribar fins als peus de via us deixo un enllaç on està molt ben explicat: 

https://www.rocjumper.com/escalada/via-vol-home-ocell-agudes-montseny/


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Via "Teràpia vertical". Nova via a Les Agudes - Montseny

Tossal de l'obaga de la Font